Glassi logo

Hoi, wij zijn Glassi

Pure passie voor glas. Exclusief voor glasprofessionals. Een gespecialiseerd team, de nieuwste machines en oneindig veel mogelijkheden. Je zou bijna kunnen zeggen dat Glassi in dienst is van jou.

Jouw productie hub

Als het op glas aankomt dan is niets ons te gek. En dat begint allemaal op onze eigen productielocatie en bij onze gespecialiseerde leveranciers. Altijd de beste kwaliteit, supersnel geproduceerd tegen zeer scherpe prijzen. Van dichtbij bekijken?

Glassi’s belofte

We beloven dat we goed zakendoen combineren met een smile.

We zijn gek op glas en meer nog op mensen. We zetten alles op alles om zakendoen met ons echt de moeite waard te maken. En hoewel we echt serieus zijn over glas en hoe het bestellen, maken en leveren ervan slimmer, sneller en efficiënter kan, benaderen we onze business met een luchtige blik. Het mag ook leuk zijn, een beleving zelfs, die verder gaat dan dat moment van glas bestellen en ongekend snel geleverd krijgen alleen. Want onze klanten en de markt vooruit helpen, daar doen we het voor. We prikkelen, we inspireren, we durven dingen anders te doen en in alles wat we doen ook echt anders te zijn. We veranderen, vernieuwen, schudden de boel op. Dus wie met ons werkt, of bij ons werkt, die mag écht wat van ons verwachten. We zullen nooit meer beloven dan we kunnen leveren, maar zullen altijd meer leveren dan we beloven. Dat maakt ons échte glasvernieuwers.